PRV-404

Un passeig pel sender PRV-404

Picassent, 6-X-2012Grans fongs creixent sobre l'escorça d'un arbre

Arbres ornamentals junt a la font de l'OmetCrataegus monogyna (Rosaceae)Hypericum tomentosum (Clusiaceae = Guttiferae)Tamarix sp. (Tamaricaceae)

Amb una cupressàcia ornamental en primer terme, de les que es fan servir de bardissa paraventParkinsonia aculeata (Leguminosae = Fabaceae)

Al·lòctona, asilvestrada en una zona d'extracció de terra on han abocat restes de plantes de jardíArundo donax (Gramineae = Poaceae)

Rizomes de canya índia, espècie agressivament invasora. Les crescudes poden arrossegar porcions vegetatives aigües avall, dispersant així la planta encara mésViburnum tinus (Adoxaceae)

Mig ofegat per la canya índica (Arundo donax)Quercus coccifera (Fagaceae)

Com en tantes altres espècies arbustives, la forma, grandària i color de les fulles pot variar a muntóEspècie desconeguda, pendent d'identificarViburnum tinus (Adoxaceae)

Un altre exemplar, en fruitMyrtus communis (myrtaceae)Chamaerops humilis (Palmae = Arecaceae)Arbutus unedo (Ericaceae)Celtis australis (Cannabaceae)El Clot de l'Aigua Salada

Profund desnivell en el llit del barranc de Millerola. La terrassa superior compta amb un bon nombre de plantes al·lòctonesExemple de panell informatiuUlmus sp. (Ulmaceae)

Espècie d'om de jardí, al·lòctonaLigustrum lucidum (Oleaceae)

La troana és una espècie al·lòctona molt invasora. Diversos peusJuniperus oxycedrus (Cupressaceae)

Gran exemplarAssut de MillerolaClot de les Tortugues

Pàgina creada amb OpenOffice Calc