Barcelona 1988

Barcelona 24 maig 1988

El tour de I'm Your Man va arribar a Barcelona. Tres mesos abans, Leonard Cohen havia publicat l'àlbum que seria el més popular de la seva carrera, amb cançons magistrals que van captivar a nous i joves fans, el més veterans ens sentiem un tant sorpresos.

Leonard semblava content amb aquestes ulleres de sol i el plàtan a la portada de l'àlbum. Ho va promocionar a la televisió espanyola fent un playback de First We Take Manhattan, Take This Waltz i Ain't No Cure For Love, amb dues noies i mantenien un aspecte seriós, en realitat se'l veia molt divertit.

De nou va repetir al Palau d'Esports amb 8000 espectadors.

(El periodista que va escriure aquest article va anar a un altre concert).

Els musics:
Bob Metzger, guitarra , steel guitarra
Bob Furgo, teclats , violí
John Bilezikjian, llaüt, mandolina
Tom McMorran, teclats
Steve Zirkel, baix, teclats, trompeta
Steve Meador, percussió
Perla Batalla, veus
Julie Christensen, veus

Va mantenir a Bilezikjian i presentà a Metzger i les inoblidables Perla i Julie.

Setlist del concert, incomplet.

El concert va començar amb Dance Me To The End Of Love, que esdevindria la forma clàssica d'iniciar la litúrgia de totes les futures gires.

Leonard va agrair l'assistència al concert, sabent que en aquell moment estava rivalitzant amb un partit de bàsquet que el Barça jugava aquella nit. Tot i que esperava la victòria del Barça, guanyi o perdi; Ain't No Cure For Love.

El concert va durar dues hores i la meu casset era d'una hora i mitja. Un espectacle inoblidable.

Aquesta vegada li va tocar a Perla Batalla fer de traductora a l'espanyol. Leonard no és tan estúpid, té una bella dona per parlar per ell: I have a beautiful woman.